Binnenkort weer workshop Acroyoga!
310
post-template-default,single,single-post,postid-310,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.9.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Binnenkort weer workshop Acroyoga!

Binnenkort weer workshop Acroyoga!

Al vaker gaven Colins Opiyo en ik samen workshops acroyoga. Voor volwassenen, kinderen en ouder kind workshops. Altijd een groot succes, zowel voor de deelnemers als voor ons! Zo mooi om de ervaring en expertise van Colins met die van mij te combineren. Ademwerk, acro, lichaamsgevoel, ouder-kind interactie, alles komt bij elkaar. Door corona kon het een tijdje niet, maar we zijn bezig met nieuwe plannen en nieuwe data, dus houd facebook en de website in de gaten!