Praktische info
485
privacy-policy,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-485,theme-bridge,bridge-core-2.9.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Praktische info

Het liefste zou ik me de hele dag alleen maar met kinderen bezig houden. Om dit zoveel mogelijk te kunnen doen is het belangrijk dat alle praktische zaken lekker lopen. Daarom hieronder wat afspraken en informatie voor jou

Prijzen en vergoedingen

Kinderfysiotherapie (ook sensorische informatieverwerking) wordt door de  zorgverzekeraars vergoedt. Hoeveel behandelingen je vergoedt krijgt is afhankelijk van het gekozen pakket. Kinderen hebben standaard 18 behandelingen in hun pakket en dit kan aangevuld worden met het aantal behandelingen fysiotherapie wat ouders in hun aanvullende pakket hebben. Coaching wordt niet vergoed. Hiervoor geldt een uurtarief van € 95. Hiervoor ontvang je na de afspraak een factuur. Lezingen en trainingen worden op maat gemaakt met een daarbij passende prijs. Informatie hierover kan je aanvragen via het contactformulier.

Annuleren van afspraken

Het kan zijn dat je niet op de afspraak kunt komen.  Dit kan gebeuren en is geen probleem, als je het op tijd afzegt. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd. Dit kan per telefoon of email. De annulering is pas definitief als ik bevestigt heb dat de mail of het bericht ontvangen is binnen de juiste termijn. Annuleer of wijzig je een afspraak binnen 24 uur voor aanvang, dan worden de kosten daarvan in rekening gebracht. Samen zoeken we dan naar een passend ander moment.

Privacy & klachten

Privacy en een prettige omgang met cliënten staan bij mij hoog in het vaandel. Daarom is er een privacyreglement opgesteld. Deze kan je hier downloaden.

Uiteraard streef ik ernaar om alle cliënten en betrokkenen tevreden te houden. Zijn er toch dingen waar je niet tevreden over bent? Laat het me gerust weten. Lees de klachtenprocedure hier.

Just see me is aangesloten bij het Centraal kwaliteitsregister en ingeschreven bij het Koninklijk Genootschap van Fysiotherapie (KNGF) en Nederlandse vereniging voor Kinderfysiotherapie (NVFK)