Mijn Boeken
1180
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1180,theme-bridge,bridge-core-2.9.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Mijn Boeken

LEES JE WIJZER!

Bewegen en sensorische informatieverwerking zijn enorm belangrijke thema’s binnen de ontwikkeling van je kind. Ik schreef tot nu toe twee boeken over deze belangrijke onderwerpen: Zie wat je kind beweegt: over bewegen, zintuigen en sensorische informatie verwerken en de praktische gids: 80 tips over prikkelverwerking bij kids.

Zie Wat Je Kind Beweegt

Waar gaat het boek over?

Buitensporig huilen van je baby, gefrustreerde boosheid van je peuterpuber, druk gedrag of extreem slecht eten. Aan het gedrag van een jong kind merk je meestal wel dat het niet goed in zijn vel zit. Maar wat er precies aan de hand is, is veel minder duidelijk. Volgens auteur Suzanne Strijbosch-van Snippenberg is de oorzaak van het gedrag vaak terug te vinden in de motorische ontwikkeling of de verwerking van prikkels. Als kinderfysiotherapeut weet ze als geen ander hoe je beweging kunt inzetten om gedrag te verbeteren en hoe belangrijk het is om zijntuigen goed te laten samen werken.

Waarom is het nuttig?

In dit boek vertelt Suzanne in zeer heldere taal over onder meer sensorische informatieverwerking (SI), prikkelbehoefte, over- en onderprikkeling en hoogsensitiviteit, toegespitst op kinderen van 0 to 6 jaar. De inzichten en de direct toepasbare, praktische tips zorgen ervoor dat je voortaan beter begrijpt wat je kind beweegt en hoe je daarop kunt inspelen.

See What Moves Your Child!

E-BOOK LAUNCH WEBINAR

Op 29 september heeft Suus haar nieuwe E-book gelanceerd “See what moves your child!”. Door de covid-19 pandemie is haar boek gelanceerd tijdens een webinar met een aantal international sprekers. Wil je meer weten over Suus haar missie en de boek presentatie, bekijk dan hier de webinar terug.

De Gids Over Prikkelverwerking Bij Kids

Hoe zorg je ervoor dat een kind alle prikkels die het op een dag binnenkrijgt, op een goede manier verwerkt? Met welke oefeningen staat je kind letterlijk steviger in het leven? Hoe kun je als ouder daarbij helpen? In deze handzame, praktische gids geeft kinderfysiotherapeute Suzanne van Snippenberg 80 tips en oefeningen om kinderen letterlijk en figuurlijk beter in hun vel te laten zitten. Het is toepasbaar voor alle kinderen, maar vooral prikkelgevoelige kinderen zoals bijvoorbeeld hooggevoelige, hoogbegaafde kinderen of kinderen met autisme zullen hier baat bij hebben. Suzanne van Snippenberg is kinderfysiotherapeute en werkt veel met (hoog)gevoelige kinderen.

Geïnteresseerd in een van mijn boeken?

Bestel gemakkelijk en snel mijn (hardcopy) boeken via de webwinkel. Op Amazon staat mijn E-reader Versie – In het engels .