Kinderfysiocoaching
455
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-455,theme-bridge,bridge-core-2.9.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Kinderfysiocoaching

Een fijne combinatie!

Kinderfysiocoaching is een unieke combinatie tussen kinderfysiotherapie en coaching. Bij veel therapieën moet je denken en praten. Bij Just see me niet! Daar leert je kind door beweging wie hij is en wat zijn kwaliteiten zijn.

Zet je lijf in als prachtig instrument

No escape als het gaat om je lichaam, dat liegt nooit. Je lijf geeft zoveel informatie over hoe het met je gaat, wat je fijn vindt en wat niet. Waar je met woorden je angsten en kwaliteiten kan maskeren, laat je lichaam gelijk zien hoe het echt zit. Door middel van bewegen en spel breng ik met jou en  je kind in kaart wat er nou echt aan de hand is, wat de oorzaak is achter het gedrag. Het gedrag is namelijk enkel een signaal van wat er werkelijk aan de hand is. Vaak speelt de sensorische informatieverwerking ook een rol. Als je daar alvast meer over wilt weten kan je middels de onderstaande knop al meer hierover lezen.

Dit leer je bij Just see me

  • (Lichamelijk) ervaren dat je het wèl kan in plaats van negatieve gedachten over dat je het niet kan.
  • Ervaren en echt voelen dat je emoties op een andere manier kan verwerken dan alleen maar slaan en schoppen.
  • Leren hoe de sensorische informatieverwerking bij jouw kind verloopt zodat je weet wat er nodig is om aan de behoefte van je kind tegemoet te komen
  • Leren wat de kinderen in jouw klas nodig hebben om goed tot leren te komen
  • Anders kijken naar kinderen
  • Gedrag van je kind echt leren begrijpen
  • Bewegen inzetten thuis of op je werk

Just see me is er voor jou!

Een kind staat niet alleen, hij heeft te maken met leerkrachten, ouders, vriendjes en vriendinnetjes. Daarom is kinderfysiocoaching ook voor de ouders, leerkrachten en iedereen die wil leren hoe ze op de beste manier naar kinderen kunnen kijken. Door alle betrokkenen erbij te betrekken is het effect van de begeleiding het grootst en is het voor het kind het meest duidelijk wat er van hem verwacht wordt. Leer je kind ZIEN door te KIJKEN. Als jij het moeilijk vindt om je kind te begrijpen en je kind veel onhandig of boos is, of nooit stilzit, neem dan contact op om te zien of kinderfysiocoaching passend is.

Wat brengt kinderfysiocoaching

Met mijn achtergrond als kinderfysiotherapeut is bewegen een heel belangrijk onderdeel tijdens mijn werk. Maar er is meer wat kenmerkend is voor mij en mijn begeleiding!

Positiviteit

(Lichamelijk) ervaren dat je het wèl kan in plaats van negatieve gedachten over wat je niet kan. Leer weer op een positieve manier kijken naar je kind.

Emotieregulatie

Ervaren en echt voelen dat je emoties op een andere manier kan verwerken dan alleen met slaan, schoppen en schreeuwen.

Sensorische informatieverwerking

Leer hoe jouw zintuigen samenwerken en wat dat te maken heeft met de problemen of uitdagingen die je ervaart

Bewegen

Beweging maakt dat je emoties beter kan uiten, informatie beter opslaat en dat je makkelijker kan leren. Niet praten, maar doen!

Coaching

Als ouder, kind en professional leer je wat jullie het meeste helpt. Jullie leren zien waar het gedrag vandaan komt en wat je kan doen.

Plezier

Humor maakt zelfs de moeilijkste uitdagingen minder zwaar. Niet problemen weglachen maar samen met plezier aan een oplossing werken.