Opleiding -Zie wat je kind beweegt
1222
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1222,theme-bridge,bridge-core-2.9.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Opleiding -Zie wat je kind beweegt

Zie wat je kind beweegt! –  De Opleiding

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de opleiding: Zie wat je kind beweegt! Ik vertel je hieronder graag wat meer over de opleiding, zodat je een beter beeld kunt vormen of het bij jou past. Neem gerust contact met mij op indien er vragen zijn of als je jezelf wilt aanmelden.

Het Doel

Een kind is veel meer dan alleen zijn emotie, zijn “lastige” gedrag en zijn (motorische) onrust. Het is altijd een geheel van allerlei dingen die op elkaar inhaken. Daarom leer je in deze opleiding het kind in zijn geheel kennen én weet je wat je daarmee kan.

Een goede theoretische achtergrond is van belang maar nog veel belangrijker is dat je weet wat je er vervolgens mee kan DOEN

Eisen

De opleiding kent geen eisen vooraf want mijn missie is dat iedereen kinderen gaat zien zoals ze zijn, voorbij hun gedrag. Dus heb jij kinderen, werk je met kinderen of vind je dit gewoon interessant: van harte welkom

Kwaliteit

Hoe ik dan toch kwaliteit garandeer?? Door aan te sluiten bij wat jij al kan en vooral wat jij wil weten en leren. De basis van de opleiding staat vast maar ik sluit aan bij jou. Ben je leerkracht? Dan stem ik het daar meer op af, ben je pedagogisch medewerker op een kinderopvang dan pas ik het daar op aan. Door de opleiding aan max 3-6 mensen te geven kan ik dit waarborgen en kan jij alles eruit halen wat je wilt en nodig hebt.

De Opleiding

Thema 1

Basisneurologie: hoe werkt het brein en waarom is dat belangrijk?

Thema 2

Sensorische informatieverwerking & Arousal

Thema 3

Motorische ontwikkeling

Thema 4

Gedrag herkennen & differentiëren

Thema 5

Sociaal emotioneel leren & executieve functies

Thema 6

Omgang benadering van kinderen & hun ouders

Thema 7

Intake, onderzoek & behandelplan opstellen

Thema 8

Behandelplan maken, uitvoeren & aanpassen

Thema 9

Inspiratiesessie, casuïstiek & wie ben jij als coach/professional

Afsluiting

Presentatie opdracht/workshop, certificering & feest!

Meer willen weten?

Geen probleem, lees het nog eens rustig door via het downloadbare pdf bestand. Hier staat ook hoe de opleiding praktisch is vormgegeven, de bijbehorende kosten en andere nuttige informatie.

Direct aanmelden?!

Wat leuk dat je je wilt opgeven voor de opleiding er valt namelijk nog zoveel te ontdekken als je verder kijkt dan alleen het gedrag van een kind. Klik onder op de button en stuur direct vrijblijvend een aanmeldingsmail met je NAW gegevens. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.