Over Annelou
1468
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1468,theme-bridge,bridge-core-2.9.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Over Annelou

Over Annelou

Voor mij staat voorop dat kinderen moeten kunnen voelen dat ze mogen zijn wie ze zijn en dat dat goed is met ieder zijn eigen kwaliteiten en valkuilen. Met mijn begeleiding probeer ik Iedereen in beweging krijgen, zowel de kinderen als het systeem om hen heen, om zo samen toe te werken naar een veilige, fijne en optimale omgeving om tot ontspanning, groei en ontwikkeling te komen.

Typisch Annelou

Altijd heb ik geroepen dat ik met kinderen wilde werken. Hen laten opbloeien met alles wat ze al in zich hebben vind ik prachtig! Dus van fysiotherapeut naar kinderfysiotherapeut, van enkel motorische hulpvragen naar bredere hulpvragen op verschillende domeinen zoals motoriek, sensorische informatieverwerking en emotieregulatie. Met mijn begeleiding hoop ik kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling, hoe klein of groot deze stappen op dat moment ook zijn en dat altijd samen met ouders, leerkrachten en eventuele andere professionals. Zelf ben ik ook altijd op zoek naar nieuwe impulsen om mijn ontwikkeling te stimuleren, door cursussen te volgen. En deze kennis zet ik dan graag weer in de praktijk in om de kinderen weer een stapje verder te helpen.

Kenmerkend voor Annelou

Voor mij is het een doel om alle kinderen met plezier te laten bewegen om hun doelen te bereiken. Humor, gezelligheid en vertrouwen staan dan ook zeker centraal in mijn begeleiding. Ditzelfde geldt voor samenwerken, van elkaar kun je namelijk zoveel leren. Of het nu gaat om kinderen met ouders, broers en zussen of groepjes van kinderen die allen met hun eigen hulpvraag in behandeling zijn.

Mensen omschrijven mij als:

• Enthousiast

• Leergierig

• Positief

• Denkend in mogelijkheden

• Betrokken

Opleidingen & werkervaring

Eigenaar Just see me sinds november 2023

HBO Fysiotherapie: afgerond in 2017

Master Kinderfysiotherapie: afgerond in 2023

Tussentijds heb ik werkervaring opgedaan in verschillende eerstelijnspraktijken en enkel jaren gewerkt in een instelling voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Zie wat je kind beweegt: afgerond in 2022

Dansexpressie en danscoaching