Over Suus
479
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-479,theme-bridge,bridge-core-2.9.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Over Suus

Over Suus

Alles in mij gelooft dat kinderen niet hun gedrag zijn en ze hier nooit, maar dan ook echt nooit voor kiezen. Geen enkel kind wil buiten de boot vallen of anders zijn. Ik sta op voor deze kinderen. Met mijn persoonlijke, open en betrokken manier van begeleiden laat ik je kind en jullie zien wat er mogelijk wordt als je je kind kan zien zoals het is, precies goed.

Typisch Suus

Met mijn basis als kinderfysiotherapeut krijg ik jong en oud letterlijk en figuurlijk in beweging. Kinderen zijn unieke en prachtige wezens. Niets is mooier dan met hen te mogen werken. Hun oprechtheid en enthousiasme geven mij heel veel energie. Het is zo dankbaar als je kinderen en hun ouders/verzorgers kan laten zien waartoe ze samen in staat zijn. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik met kinderen wilde werken. Alleen het motorische aspect van de kinderfysiotherapie was voor mij niet genoeg. Ik specialiseerde mij in gedrag, emotieregulatie en sensorische informatieverwerking. Mijn eigen ontwikkeling vind ik ook heel belangrijk. Ik hou ervan om te vernieuwen, te ontwikkelen en up to date te blijven. Daarom volg ik zelf ook nog zeer regelmatig trainingen en opleidingen.

Kenmerkend voor Suus

Van een website kan je natuurlijk nooit helemaal zien hoe iemand echt is. Om mij echt te leren kennen is het uiteraard belangrijk dat we samen aan de slag gaan of een keer kennismaken.  Dat je me kan zien en ervaren en kan voelen of ik bij jou pas. Om je alvast een idee te geven wie ik ben, staan hieronder alvast een paar eigenschappen die je een beetje een idee geven!

 

Humor

• Enthousiast

• Persoonlijk

• Open

• Betrokken

Opleidingen & werkervaring

Eigenaar Just see me sinds 2015

Opleiding fysiotherapie afgerond 2005

4 jarige master Kinderfysiotherapie, afgerond 2012

2006-2015 Fysiotherapeut particuliere praktijk

Post HBO opleiding sensorische informatieverwerking

Gecertificeerd NLP en life coach

Master NLP coach i.o.

Auteur van “Zie wat je kind beweegt” en 80 tips over prikkelverwerking bij kids

Docent Post HBO Sensorische informatieverwerking

Trainer Opleiding Gevoelig meebewegen