Mijn boek is uit!
309
post-template-default,single,single-post,postid-309,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.9.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Mijn boek is uit!

Mijn boek is uit!

Ja, mijn nieuwe boek is uit! Zie wat je kind beweegt. Over zintuigen, Buitensporig huilen van je baby, gefrustreerde boosheid van je peuterpuber, druk gedrag of extreem slecht eten. Aan het gedrag van een jong kind merk je meestal wel dat het niet goed in zijn vel zit. Maar wat er precies aan de hand is, is veel minder duidelijk.
De oorzaak van het gedrag is vaak terug te vinden in de motorische ontwikkeling of de verwerking van prikkels. In dit boek vertel ik in zeer heldere taal over onder meer sensorische informatieverwerking, prikkelbehoefte, over- en onderprikkeling, toegespitst op kinderen van 0 tot 6 jaar. De inzichten en de direct toepasbare, praktische tips zorgen ervoor dat je voortaan beter begrijpt wat je kind beweegt en hoe je daarop kunt inspelen.