MOVE doek is een groot succes
311
post-template-default,single,single-post,postid-311,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.9.1,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

MOVE doek is een groot succes

MOVE doek is een groot succes

De MOVE doek is een groot succes! Binnen de therapie zet ik die vaak in om kinderen diepe druk te geven. Deze diepe druk zorgt ervoor dat je minder stress ervaart en je lijf en brein kan kalmeren. Het geeft een geborgen gevoel en voelt daardoor veilig. Sommige kinderen worden er angstig van omdat ze niet weten hoe ze eruit kunnen komen. Door samen met hen een stappenplan te maken lukt het wel en leert het ze gelijk plannen. De doek heb ik samen met Josja Koelink ontworpen. Veel spelvormen kunnen we ermee doen. Ook voor jou als therapeut te bestellen bij ons!