"Leer kinderen ZIEN door te KIJKEN"

Over Suzanne

Suzanne Strijbosch - van Snippenberg is eigenaar van Just see me, praktijk voor kinderfysiocoaching. Met haar basis als kinderfysiotherapeut krijgt zij jong en oud letterlijk en figuurlijk in beweging. Werken met kinderen is haar passie: "Kinderen zijn unieke en prachtige wezens. Niets is mooier dan met hen te mogen werken. Hun oprechtheid en enthousiasme geven mij onwijs veel energie. Het is zo dankbaar als je kinderen en hun ouders/verzorgers kan laten zien waartoe ze samen in staat zijn." Al op jonge leeftijd wist Suzanne dat ze met kinderen wilde werken. Na de opleiding fysiotherapie ging zij voor langere tijd naar Kenia, om te werken in een tehuis voor straat- wees- en AIDS kinderen. Terug in Nederland gaat zij aan de slag als fysiotherapeut en volgt later de Master Kinderfysiotherapie in Breda. Met haar praktijk voor kinderfysiocoaching komt een droom uit:"Ik kan nu kinderen en hun omgeving een complete begeleiding bieden en in beweging zetten zodat ieder weer straalt, wat wil je nog meer?"

KIJKEN wordt ZIEN

Elk kind is een uniek persoon met eigen talenten, gevoelens en behoeftes. Ieder mens wil graag iemand zijn, gewaardeerd worden en het gevoel hebben dat hij er mag zijn zoals hij is. De signalen die een kind bewust of onbewust geeft zijn vaak heel duidelijk. Je moet ze alleen wel zien en snappen en weten wat je ermee kan doen. Just see me wil iedereen (het kind zelf en de mensen die hierbij betrokken zijn) leren hoe je deze signalen kan herkennen, hoe je ze kan interpreteren en wat je met die informatie kunt doen. In plaats van dat je naar een kind KIJKT ga je hem/haar ZIEN. Just see me is ervan overtuigd dat als dit nog meer gebeurt kinderen zichzelf meer snappen, meer gesnapt en gezien worden en ze lekkerder in hun vel zitten en op alle manieren zich zekerder voelen, zich beter kunnen ontwikkelen en weer kind kunnen zijn op de manier die hen past.

"Met Just see me, Praktijk voor Kinderfysiocoaching kan ik net dat beetje meer geven wat ik miste bij de kinderfysiotherapie en de coaching. Juist deze combinatie maakt dat ik kinderen in zijn geheel kan begeleiden, zodat ze weer lekker in hun vel zitten en weer stralend kind kunnen zijn."