NIEUW! Opleiding Gevoelig (mee)bewegen)

26/09/2017

Josja Koelink van Praktijk de Maskerbloem en Suzanne Strijbosch van Snippenberg gaan hun krachten bundelen. Zij zullen samen de opleiding Gevoelig (mee)bewegen gaan verzorgen. De perfecte opleiding voor jou als je hoogsensitieve kinderen wilt begeleiden.

Nieuwe workshop!

03/06/2017

Op 18 juli is de eerste keer dat de nieuwe workshop The sky is the limit?! gaat draaien! Dagelijks werk ik met ouders, kinderen en leerkrachten die willen leren hoe ze moeten ontladen en hoe ze op een fijne manier grenzen aangeven. Tijdens deze workshop gaan we daar op een leuke, interactieve en gezellige manier aan de slag. Meer weten? kijk dan bij evenementen op de facebookpagina van Just see me of stuur een mail naar info@justseeme.nl Opgeven via info@justseeme.nl 

Mijn boek is uit!

23/03/2017

Ja mijn boek is er! De gids over prikkelverwerking bij kids, 80 praktische (beweeg) tips.  Hoe zorg je ervoor dat een kind alle prikkels die het op een dag binnenkrijgt, op een goede manier verwerkt? Met welke oefeningen staat je kind letterlijk steviger in het leven? De hele dag door krijgen kinderen prikkels, maar hoe verwerk je die nou fijn? Hoe kan je ontladen en beter je grenzen aangeven. Je leest het allemaal in dit boekje! Ook interesse of bestellen? Stuur dan een mail naar info@justseeme.nl 

Leer je kind ZIEN door te KIJKEN

01/11/2016

Wil je ook de signalen van je kind leren kennen en herkennen? Zodat je nog veel meer of weer kunt genieten van je kind en het opvoeden? Bij de thema avond Leer je kind ZIEN door te KIJKEN  staat dat centraal! Inmiddels zitten de 2 avonden (15 en 28 november) in Venray vol. Op 13 december in Ede zijn er nog een paar plekken. Maar houd zeker de website en facebook in de gaten want er gaat er in januari 2017 nog 1 komen! 

Interview met Annelyn de Boer

24/10/2016

Clienten zijn enthousiast, ik ben enthousiast, maar wat doe ik nu eigenlijk? In dit korte interview met Annelyn de Boer kom je al iets meer te weten over mij en wat ik doe. Wil je meer informatie, heb je een vraag of wil je je aanmelden? Ga dan naar de contactpagina van mijn site of klik op de knop Meer informatie

Symposium hooggevoeligheid

20/01/2016

Morgen is het eindelijk zo ver! dan zal ik (Suzanne) spreken op het symposium: Hooggevoeligheid bij kinderen en jongeren. Mijn lezing gaat over praktische tips en tools, hooggevoelig? Wat dan! Een prachtige kans waar ik heel trots op ben! Uiteraard is het ook best wel spannend want de hele zaal zit vol. Maar ik heb me goed voorbereid, alles ligt klaar, dus kom maar op!

Nieuwe website

18/12/2015

Eindelijk is mijn nieuwe website klaar! Voor mij van grote waarde: alles wat er op staat en de vormgeving is wat er bij mij past, waar ik voor sta en wat ik voor jou kan betekenen. Gelijk weten wat ik doe? Klik dan op onderstaande knop.

Kinderfysiocoaching

15/12/2015

Kinderfysiocoaching is de unieke combinatie van kinderfysiotherapie en coaching Door deze unieke combinatie leert uw kind door beweging wie hij is en leert hij zichzelf en zijn kwaliteiten kennen. Kinderfysiocoaching zorgt ervoor dat uw kind weer gaat stralen. Meer weten? Klik dan op onderstaande knop.

Please reload